Qui som?


L’ Associació Sociocultural La Rogeta de Castelldefels es va constituir el desembre del 2020 i legalitzar el febrer de 2021.

La Rogeta té com a finalitat promoure la cultura política i participativa de la ciutadania en l'entorn metropolità, en tot allò que fa referència al republicanisme i catalanisme, i en els àmbits cultural, polític, social, econòmic i assistencial. (art. 2 dels estatuts)

Com a entitat sociocultural realitzem un conjunt d'activitats durant tot l'any que tenen com a punt comú posar en contacte a les persones per interactuar i intercanviar idees i punts de vista. Les activitats que organitzem, adreçades principalment a la ciutadania de Castelldefels, tenen també voluntat d’anar més enllà del nostre municipi.


Què és la Rogeta?

Rogeta: planta herbàcia enfiladissa de la família de les rubiàcies, de fulles ovatolanceolades, coriàcies i lluents, flors d’un groc pàl·lid i fruits en baia negra.

Aquesta planta té com a característica específica que s’assembla al velcro, i simbolitza la voluntat que la nostra activitat sociocultural “s’enganxi” d’alguna manera a les persones.


Els membres de la Junta directiva, són:

  • Presidenta: Elisabet Mollà Armadà

  • Secretari: Lluís Minoves Rafel

  • Tresorer: Alfons Outeiriño Gonzalez