Qui som?

L’ Associació Sociocultural La Rogeta, de Castelldefels, es va constituir el desembre del 2020 i legalitzada des del febrer de 2021.

La Rogeta té com a finalitat promoure la cultura política i participativa de la ciutadania en l'entorn metropolità, en tot allò que fa referència al republicanisme i catalanisme, i en els àmbits cultural, polític, social, econòmic i assistencial (art. 2 dels estatuts).

Com a entitat sociocultural realitzem un conjunt d'activitats durant tot l'any que tenen com a punt comú posar en contacte a les persones per interactuar i intercanviar idees i punts de vista. Les activitats que organitzem, adreçades principalment a la ciutadania de Castelldefels, tenen també voluntat d’anar més enllà del nostre municipi.

Els membres de la Junta directiva són:

Què és la rogeta?

...és una planta herbàcia enfiladissa de la família de les rubiàcies, de fulles ovatolanceolades, coriàcies i lluents, flors d’un groc pàl·lid i fruits en baia negra.

Aquesta planta té com a característica específica que s’assembla al velcro, i simbolitza la voluntat que la nostra activitat sociocultural “s’enganxi” d’alguna manera a les persones.